Začátečnice - výplaty a aplikace

Odpovědět
young.couple

Začátečnice - výplaty a aplikace

Příspěvek od young.couple »

Zdravím,
začínám s livechatem a nevím si rady s platebními metodami. Na webech Payumu či Payoneeru se ztrácím... Šek je drahý, dlouho trvající a banka si z něj strhává... tak jedině nějakou online banku. Pochopila jsem dobře Paxum? 45 USD za kartu, bez měsíčního poplatku a platba 2 USD za každý výběr z bankomatu? To je vše? Nebo je tam ještě nějaký jiný poplatek? A jak s Payoneerem? Tam jsou zase měsíční poplatky, někde jsem četla 2-3 USD? A jak je to s výběry? Jak dlouho trvá než karta dorazí do čr?

Shrnula bych to otázkami, jakou tedy metodu využíváš zrovna ty? A proč, resp. kolik za ni platíš?

Nechci většinu výdělku vydat na poplatky, chci si výdělky posílat třeba po 100 USD z Chaturbate. Nebo mylsíte že by byla vhodnější jiná částka?

Máte někdo zkušenosti z boty a aplikacemi na Chaturbate? Platí se něco za jejich využívání? Osvědčily se vám nějaké do začátku?

Moc děkuji za rady do začátku
Young.couple

Edita

Re: Začátečnice - výplaty a aplikace

Příspěvek od Edita »

Mám Payoneer z jednoduchého důvodu, že většina amerických chatů, na kterých pracuju nebo ani nepracuju, ale mám tam registraci, jinou elektronickou peněženku nemá. Strhli si 30 USD jako roční platbu a měsíčně už neplatím nic. Výběr asi přes tři dolary z bankomatu a každý převod na kartu 2 nebo 5 dolarů, podle rychlosti. Karta mi přišla poměrně rychle, tak do dvou týdnů.

S Chaturbate nemám zkušenosti.

Admin

Příspěvek od Admin »

Platební metody - Paxum vyjde o něco levněji než Payoneer. U Payoneer platíte nejen měsíční poplatky za vedení účtu 1 - 3 USD, ale úplně nesmyslný poplatek 2 USD popřípadě dokonce 5 USD za každou příchozí platbu. Takže i když karta vychází levněji u Payoneer, v konečném součtu jsou náklady u Payoneer vyšší. Navíc u Paxum máte peníze připsány hned, u Payoneer musíte vždy čekat

Chaturbate - za aplikace ani boty se neplatí nic. Těžko něco doporučit, nabídka se neustále rozšiřuje. Zkoušejte, hledejte inspiraci v jiných místnostech a určitě najdete vhodné aplikace, vyhovující vašemu stylu.

Edit : prosím, zařazujte své příspěvky podle témat. Máme tady Payoneer i Paxum i Chaturbate

young.couple

Omlouvám se za špatné zařazení, nevěděla jsem kam s tím měla jsem tam toho více :)
Já to s tim Payoneerem nechápu, píšete tu poplatky za příchozí platby, ale o tom se zde nic nepíše:
<sorry nejsou mi vkladat odkazy, ale pri registraci do Payoneeru se odškrtává souhlas s poplatky a po kliknutí na to tam skoro žádné poplatky nejsou...> Jen roční vedení účtu 30 USD a výběr z bankomatu.
EDIT: Přikládám obrázek se screenem fees na Payoneer když nemůžu dát link

Na webu Paxumu se moc také neorientuji, po registraci mi automaticky pošlou kartu a tu stačí jen aktivovat? (jako payoneer?)

Příjde mi že každý podává různě po fórech odlišné informace o poplatcích a pak to vypadá všechno ale jen jako jedna velká habaďůra na tahání peněz. Do ničeho takového spadnout nechci....
Nedělal jste si někdo přímé REÁLNÉ srovnání Paxumu a Payoneeru?

V ceníku na Paxumu mají FREE měsíční vedení účtu, takže za co se u Paxumu platí? Ve Fees nevidím žádný poplatek za vydání karty (dostanu ji automaticky při registraci personal accountu?) ani její aktivaci. Takže mi Paxum zdarma povede účet, zdarma dá kartu a já platím nějakých 5 USD za příchozí platbu ale za výběr z ATM nevím kolik... Druhý screen Fees Paxumu

Má některý z těchto Bank něco jako internetové bankovnictví? Abych viděla např. info o účtu nebo zůstatek?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Admin

Příspěvek od Admin »

Paxum i Payoneer využíváme dlouhá léta a popisuji Vám zde reálné zkušenosti, ne nějaké teoretizování. Obě tyto služby samozřejmě umožňují internetový přístup do uživatelského účtu, kde vidíte všechny pohyby za libovolné období.

Podstatný rozdíl je v tom, že u Paxum dostanete účet, ke kterému si můžete vyžádat kartu - v praxi to pak funguje tak, že server Vám pošle například 1000 USD, ty se hned připíšou na Váš účet, vy se tam přihlásíte, převedete si třeba polovinu na svoji kartu a tuto částku máte k dispozici pro výběr z bankomatu nebo platbu na internetu. kdykoliv si můžete převádět peníze z karty na účet i naopak (poplatek 0,25 USD/převod). Když kartu nemáte, lze si peníze z Paxum normálně převést do své české banky (poplatek 50USD/převod).

U Payoneer by to bylo tak, že server pošle peníze, přijde Vám email od Payoneer, že máte čekající příchozí platbu a za poplatek 5 USD Vám ji připíšou přímo na kartu cca do dvou hodin, nebo za 2 USD do dvou dnů.

Tabulky poplatků, které jste sem dala, jsou neúplné. Porovnatelné naleznete zde:
Odkaz je viditelný pouze pro registrované uživatele.

Odkaz je viditelný pouze pro registrované uživatele.

Oba systémy samozřejmě nabízejí i další vychytávky, ale pro běžnou potřebu je nevyužijete, proto se o nich nezmiňuji.

Edita

Příspěvek od Edita »

Já bych se chtěla zeptat, když někdo posílá peníze na payoneer, má možnost nastavit, jakým způsobem se mají převést na kreditku příjemce? Stalo se mně už potřetí, že jsem měla od payoneeru v mailu oznámení, že na moji kartu byla převedena tato částka, bez možnosti volby z mé strany jak, a skutečně tam byla o pět dolarů nižší. Jiný chat zase posílá peníze tak, že at' zvolím jakýkoliv převod, vždy mám převedenou celou zaslanou sumu bez strženého poplatku.

Admin

Příspěvek od Admin »

Je možné, že nějaký chat má s Payoneer individuální dohodu a platí poplatky za modelku. Mnohem častěji se ale stává, že si klient nevědomky odsouhlasí automatické strhávání 5 USD při každé příchozí platbě a pak už se Payoneer pochopitelně na nic neptá. Pokud se dobře pamatuji, lze to změnit zpátky jedině přes support.

young.couple

Nechtěla jsem nějak urazit, jen jsem psala jak se mi to jevilo, když na různých fórech v různých vláknech lidé píšou různé zkušenosti s poplatky ;)

Spíše se mi tedy zamlouvá Paxum, ale nepočítám že se tim budeme živit léta, lze poté u nich účet zrušit?

Než toto vyřeším, je možné vydělávat na chtech a informace o účtu doplnit později až si budu chtít nechat poslat výplatu?
To by snad neměl být problém, ale raději se zeptám jestli nemáte zkušenost :)

Admin

Příspěvek od Admin »

:D neurazila jste
Většina chatů bude peníze držet, dokud neuvedete způsob výplaty, takže vydělávat můžete hned a o výplatách rozhodnout později.
Založení Paxum i Payoneer je otázkou chvilky, ale doručení karty někdy trvá i 6 týdnů. Zrušení účtu je samozřejmě možné.

hotmercedes

Příspěvek od hotmercedes »

Ahoj holky,potřebuji nějakou šikulku která mi může pomoci s Chaturbate....najde se tu nějaká?Podrobnosti napíšu.Moc děkuji

Odpovědět