Hlavně anonymně

Odpovědět
Edita

Hlavně anonymně

Příspěvek od Edita »

Zdravím všechny, zjistila jsem, že na stránkách Lea jsou ke shlédnutí různé livechaty.

Odkaz je viditelný pouze pro registrované uživatele.

Jsem zmatená. Klikla jsem na ImNude, VIP cams, sexier a xxxcams4u, zadala jsem své dřívější studiové jméno a objevil se můj studiový profil. Když jsem dole klikla na Model Login přesměrovalo mě to na ImLive, kde studio nevysílalo. Já jsem na žádném z těchto chatů nevysílala, ale studio s nimi smlouvu mělo, některé modelky tam vysílaly. Vyzná se v tom někdo? :?

Sally

Re: Hlavně anonymně

Příspěvek od Sally »

Na niektorych livechatoch je blokovany az pristup do miestnosti, ale nie nahlady na hlavnej stranke, kde su vidiet vsetky modelky.
Studia vacsinou registruju modelky vsade, kde maju zmluvu. Aj ked na niektorych chatoch nebudes vysielat, profil tam mas.

hello

Příspěvek od hello »

Blbost. Kdyz jsem pracovala na nakedu tak sjem se nasla na iamlive, pinkcams,iamnude a kdo vi kolik jeste cam siti ma jeden majitel, ale vice nazvu. Takze všechno je to jedna sít, tedy lépe řečeno jeden majitel, ale vice webových stranek s jiným vzhledem, ale jednou ustřednou. Snad jste mě pochopily, nevím, jak to vysvětlit. Ale urcite nejste nekde jinde, kde jste ani neveděli, že pracujete:)

Sally

Příspěvek od Sally »

Nieje to blbost. Studio ta moze zaregistrovat vsade kde ma zmluvu a je len na tebe, ci tam budes vysielat. Edita pisala, ze nasla svoj profil, nie ze robila niekde a ani o tom nevie. Tiez mam profily po celom nete, aj ked som na niektorych strankach v zivote nevysielala.
To co popisujes, su whitelabel stranky. Je to vlastne jeden livechatovy system, napriklad ten naked.com, a okrem hlavnej stranky su desiatky alebo stovky kopii tejto stranky, s tym istym systemom, ale inym nazvom a grafikou. Vsade su tie iste modelky, ten isty chat, len v inom obale :D

Edita

Příspěvek od Edita »

Jenže já nechápu, proč by mě majitel zaregistroval a přitom nedal jméno s heslem k vysílání, to přece postrádá logiku. A hlavně mi vadí, že odkaz na tyto chaty je z nejznámějšího českého serveru.

xczechmodel

Příspěvek od xczechmodel »

Uplnou anonymitu lze získat velmi těžko, ale vždycky můžete minimalizovat škody tím, že děláte livechat slušně, jen na nahánení návštěvnosti a následně si uděláte do ČR blokovanou stránku a livechat jen po zaplacení měsíčního poplatku. Takhle toho spousta eliminujete, hlavně ty, kteří se jen chodí dívat - jsou to hodně indové. Nahrávají co to jde. Jinak LEO pravděpodobně má jen nějaký feed z cizích tubů.

Kdo bude chtít poradit jsem zde.

edita1

Příspěvek od edita1 »

Zdravím po dlouhé době, mám ted' přidanou jedničku ve jménu. Napsala jsem majiteli studia, jestli by ty registrace mohl zrušit a on mi odepsal, že s tím nemá nic společného. Tak jsem napsala na imnude, odkud mají moji fotku a profil, odpověd' nepřišla, ale od druhého se už nikde nezobrazuje. :doubtful

Odpovědět