Prosím, poraďte začátečnici

Market0308

Re: Prosím, poraďte začátečnici

Příspěvek od Market0308 »

Ahoj, prosím můžete mi poradit, co dělám špatně? Začala jsem s live chatem. Mám za sebou dvě sedmihodinové směny s výdělkem 15 dolarů.. Při druhé směně jsem dostala pouze 13 tokenů.. za 7 hodin. Příjde mi to šíleně málo. Jsem hodně hezká holka- vysoká, hubená, černé vlnité dlouhé vlasy, tmavé oči, upravená; a vůbec nejsem stydlivá a umím anglicky a německy, takže v komunikaci problém nevidím. První den jsem ne free chatu udělala i shou s vibrátorem, další den jsem si řekla, že si to nechám na pvt, tak jsem vypsala kolik tokenů za co. Například 20 za prsa, 30 za pipinku a show na pvt. Za celých 7 hodin tam přišlo několik čumilů, kteří psali ať udělám to a to zadarmo a takové kecy... nedostala jsem ani jeden token, tak jsem na konci směny udělala show na free a dostala jsem 13 tkn. To je ale vše. Nechápu, co teda dělám špatně? Nebo je to ze začátku normální? Když jsem nová? Děkuju za odpověď

Katie

Příspěvek od Katie »

Ahoj, prosím, co to znamená že mě uživatel zakázal?
Nemyslíš spíš, že ty zakážeš uživatele? Že mu dáš ban?

Katie

Příspěvek od Katie »

Market0308 píše:Ahoj, prosím můžete mi poradit, co dělám špatně? Začala jsem s live chatem. Mám za sebou dvě sedmihodinové směny s výdělkem 15 dolarů.. Při druhé směně jsem dostala pouze 13 tokenů.. za 7 hodin. Příjde mi to šíleně málo. Jsem hodně hezká holka- vysoká, hubená, černé vlnité dlouhé vlasy, tmavé oči, upravená; a vůbec nejsem stydlivá a umím anglicky a německy, takže v komunikaci problém nevidím. První den jsem ne free chatu udělala i shou s vibrátorem, další den jsem si řekla, že si to nechám na pvt, tak jsem vypsala kolik tokenů za co. Například 20 za prsa, 30 za pipinku a show na pvt. Za celých 7 hodin tam přišlo několik čumilů, kteří psali ať udělám to a to zadarmo a takové kecy... nedostala jsem ani jeden token, tak jsem na konci směny udělala show na free a dostala jsem 13 tkn. To je ale vše. Nechápu, co teda dělám špatně? Nebo je to ze začátku normální? Když jsem nová? Děkuju za odpověď
A na jakých chatech děláš?

Market0308

Příspěvek od Market0308 »

Ne, během vysílání mi to napsalo např. Uživatel 12345 has banned you. Což asi znamená že mě zakázal, nebo jak to mám chápat? Dělám na Bongacams.

Sally

Příspěvek od Sally »

Asi ta dal do ignoracie. Niektori membri nemaju radi, ked im modelky vypisuju. Ale na Bonga nerobim, neviem presne ake tam maju membri moznosti.

Zaciatky su tazke. Trh je preplneny a presadit sa je pre novu modelku naozaj obtazne. Musis vydrzat a ziskat si stalych membrov. Tiez si najdi svoj styl, nekopiruj vsetko co vidis, lebo aj tak ti to pravdepodobne nezafunguje. Trpezlivost.
Alebo sa moze stat, ze zajtra ta objavi akysi zbohatlik, ktoremu ucaruju tvoje oci a mas na cas po starostiach :yupii (kym si nenajde inu...)

Odpovědět