O tom ZL na nemeckych chatoch som iba niekde citala. Mozno by som niekedy zo zvedavosti nieco skusila
Je lepší dělat z domu nebo ze studia?
Re: Je lepší dělat z domu nebo ze studia?
Na homeCams si mozes nastavit vyplacanie aj tyzdenne, ja to tak mam. Tiez Naked by mal toto umoznovat, ale tam nerobim, tak to nemam overene
O tom ZL na nemeckych chatoch som iba niekde citala. Mozno by som niekedy zo zvedavosti nieco skusila
Vyplacaju aj na Payoneer alebo Paxum? Skoda, ze tu v tom zozname chatov nemecke chaty vobec niesu 
Já mám registraci zatím na dvou, visit-x na účet, px učet nebo šek. Neznáš někoho, kdo dělá na visit-x, potřebovala bych se na něco zeptat, mám tam velice podivné problémy, dokonce mi zablokovali chat, asi abych se nedostala dovnitř a nemohla je řešit a tvrdí, že jsem jim poslala mail, prý mají účet uzavřít, Když jsem je požádala, at mi ten mail ukážou, poslali mi mail, kde jsem se ptala na placení. Já nevěřím svým očím, co je možné.
Na Home je mi nesympatické, že vyplácejí až od stovky, co když nebudu mít priváty?
Na Home je mi nesympatické, že vyplácejí až od stovky, co když nebudu mít priváty?
Neviem toho moc o visit-x, ani nikoho nepoznam co tam robi. Snad sa tu niekto na foru ozve.
Ked nezarobis na homecams 100$ za tyzden, tak sa ti to prevedie do dalsej vyplaty. To by si ale mala zarobit ked robis pravidelne
Ked nezarobis na homecams 100$ za tyzden, tak sa ti to prevedie do dalsej vyplaty. To by si ale mala zarobit ked robis pravidelne
Za jak dlouhou dobu posílají peníze?
Ještě bych se chtěla zeptat, tady uvádíte, že Streamate posílá peníze od 20 usd, mně při registraci vyjelo 100.
Streamate nabizí několik možností zasílání výplat. Limit 20USD je nastaven u šeku, ostatní limity jsou vyšší
Na homecams maju tyzdenne periody, vzdy od nedele do soboty. A peniaze ti poslu nasledujuci pondelok
Já třeba z domu pracovat nemůžu a myslím že je to i docela nechutný tahat takovouhle práci do svyho bytu, kde ve stejne postely spim se svym pritelem... navic abych byla upocena na te postely celej den a pak v ni jeste spala... no pripada mi to divny trohcu... zrovna tohle je prace za kterou chci zavrit dvere a netahat si to domu..
Anicka píše:Já třeba z domu pracovat nemůžu a myslím že je to i docela nechutný tahat takovouhle práci do svyho bytu, kde ve stejne postely spim se svym pritelem... navic abych byla upocena na te postely celej den a pak v ni jeste spala... no pripada mi to divny trohcu... zrovna tohle je prace za kterou chci zavrit dvere a netahat si to domu..
To je názor každé modelky, doma pracuješ kdy chceš, s nikým se nedělíš o své peníze, nevidím problém dát si na postel deku a ve studiu na "TÉ POSTELY"
Mmm tjn, kazdej bohužel pracovat z domu nemužey.. Ja mam teda na studiu vlastni klavesnici, myš a prostěradlo a všude jsou desinfekce, takže se to tim dost zpříjemňuje.. Lepší studio kde má každá holka vslastní pokoj než studia kde jsou všechny v jedné mísnosti oddělené závěsem. Co jsem tak slyšela...