livechat - začínám

Odpovědět
janicka1234

livechat - začínám

Příspěvek od janicka1234 »

Pro Selly ( i ostatní, kdo může poradit ;) )

Měla bych představu takovou, že bych dělala sama na sebe, řekněme, že budu mít slušný počítač s kamerou a připojením. Pokud bych dělala každý den po svém zaměstnání 2-3 hod. denně někdy i víkendy, má smysl tuto práci vůbec dělat? Neočekávám, že na tomto nějak zbohatnu, viděla bych to spíš na přilepšení pár tisíc korun za měsíc pokud je to reálné?
Je lepší se tedy zaregistrovat na několika chatech nebo na jednom např. Livejasmin?
Mohu se zeptat na, kterém chatu pracuješ přímo ty?
A jak to poté funguje? Po registraci na chatu jsem nějak vázaná na tom kolik musím odpracovat hodit apod., podepsat nějakou smlouvu?
Např. na Livejasmine chtějí ofotit občanský průkaz, to je normální postup?
Jak to funguje s výplatou peněz když děláš sama na sebe? Na chat dáš svoje číslo účtu a peníze ti chodí rovnou na účet?
Moc děkuji za tvůj čas a informace
Jana

Sally

Re: livechat - začínám

Příspěvek od Sally »

Ahoj,
PC, kamera, dobry internet a nerusene miesto na vysielanie je samozrejme zaklad, aby si mohla robit z domu. Ci to ma,
ci nema zmysel uvidis najlepsie sama, ale plan robit 2-3h denne neni zly. Len to budes mat tazke ist po robote este na webku. Vikendy by som robila co najviac, aspon mne vychadzaju najlepsie.
Zaregistrovat sa mozes na viacero chatov, ale naraz vysielaj zo zaciatku iba na jednom a az budes vediet co a ako, pridaj druhy, mozno aj treti ak budes stihat.
Ja robim na DHL, MFC a ak je zly den tak pridam nieco podla nalady (Chaturbate, Bonga, ImLive atd.)
Pri registracii podpisujes suhlas, ze poskytujes prava na svoje vysielanie konkretnemu serveru, co pri vysielani mozes a co nie atd. Neni tam nikde podmienka odpracovanych hodin. Tusim iba F4F ti deaktivuje ucet, ak dlho nerobis.
Kopia dokladu je nutna vsade. Je to kvoli overeni veku
Vyplatu si mozes nechat posielat na svoj ucet ( to je dost drahe) alebo na Paxum,Payoneer. Niektore chaty maju este dalsie moznosti
snad som pomohla, ahoj ;)
S.

janicka1234

Příspěvek od janicka1234 »

ahoj, díky za info.
moje zaměstnání není nijak náročné a proto nevím co s časem po práci tak proto mám takovou představu, je možné že to bude po čase jinak.
zatím bych se asi zaregistrovala pouze na jednom chatu např. na MFC podle tvých i jiných ohlasů je asi nejlepší.
Pokud se tedy zaregistruji, je ještě něco co musím po registraci udělat? Vytvořím si na chatu profil a prostě vysílám? Jak je to s fotkami a reklamou? Kde přijdu k té Paxum kartě, MFC mi ji pošlou?
díky Jana

Sally

Příspěvek od Sally »

Webka je narocna predovsetkym psychicky. Ja som nechala zamestnanie, robim iba na chatoch a niekedy mam aj tak fakt dost.
MFC by som ako chat pre zaciatocnicku vobec neodporucala. Skus si najprv Bonga alebo Chaturbate, to su typovo podobne chaty, len sa tam netocia take velke peniaze. Na MFC ak zacnes zle, spadnes niekde na 3. stranku a mozes to prakticky zabalit. A MFC ti novu sancu zacat s novym uctom neda.
Fotky a vsetko v profile si robis sama. Server robi reklamu, aby dostal zakaznikov na svoj chat, ty si robis reklamu, aby si sa na tom chate presadila medzi dalsimi modelkami.
Paxum kartu si musis vybavit sama, ale myslim LiveJasmin vybavuje Payoneer karty pre svoje modelky, len neviem ci je to plnohodnotna karta alebo len pre ich vyplaty
Hned po schvalenej registracii sa mozes prihlasit,vyplnit svoj profil a vysielat;)

anička

Příspěvek od anička »

ahoj já ted zkouším na tom www.showlive.cz a docela dobrý, chvíli jsem na free a chvíli na nuda -střídám to

aalexis

Příspěvek od aalexis »

2-3 hodiny, dobré přilepšení (české holky jsou na SexChat21.com) dobrý výdělek mají od 21 00 - 23 00 středoevropského času (je to jak u bonga cams... výdělek tokeny... samozřejmě že tě tam může uvidět kdokoliv čr.. a že jich tam chodí denně 10 000 !!
Jinak doporučuji Live jasmin.. lepší bonitní platící zákazníci... hodin můžeš udělat kolik chceš.
ofocení občanky a pasu je normální věc, přec když jsi zaměstnavatel chceš vědět, zda-li tam pracují všichni od 18 let net?
výplata (nad 1000 USD je zaslání na účet zdarma, jinak se platí cirka 30-50 USD za zaslání... takže z 400 USD zašlou 350 USD:. platba může jít na payoneer účet

Sally

Příspěvek od Sally »

Pokial viem, tak na Bonga funguje blokacia krajin, cize ak nechces, nikto z CR ta neuvidi
Na Jasmine fakt musis platit za poslanie vyplaty? Aj na Payoneer? To sa mi nezda :?

Odpovědět