Je lepší dělat z domu nebo ze studia?

Adriana29

Re: Je lepší dělat z domu nebo ze studia?

Příspěvek od Adriana29 »

Anicka píše:Já třeba z domu pracovat nemůžu a myslím že je to i docela nechutný tahat takovouhle práci do svyho bytu, kde ve stejne postely spim se svym pritelem... navic abych byla upocena na te postely celej den a pak v ni jeste spala... no pripada mi to divny trohcu... zrovna tohle je prace za kterou chci zavrit dvere a netahat si to domu..

:D a kdo říká, že to musíš dělat v posteli, kde spíš ? můžeš třeba v kuchyni :D já pracuju třeba na gauči a spím ve vedlejším pokoji :D

pro mě je rozhodně lepší pracovat doma, jsem svým vlastním šéfem, dělám, kdy chci, co chci a hlavně jsou výdělky několikanásobně vyšší, jelikož nikomu neodvádím xxx procent :) ale zase je to velká nuda, ve studiu s holkama to rychleji utíkalo, tam jsem dělala asi 2 měsíce, všechno okoukala a utekla dom :)

chatme

Re: Je lepší dělat z domu nebo ze studia?

Příspěvek od chatme »

Tak podle mě dělat to právě z postele je pro klienty ta nejnudnější věc ze všech. Je to klasický omyl začínajících holek (i já si to dříve myslela). Nyní dělám všude kde to je povolené. V celém bytě včetně kuchyně, obývák mám rozdělen na několik částí pro různé pohledy kamery (a někdy ho celý přestavím), v létě si napustím bazének na balkóně a "chladím" se tam. Občas vysílám i z auta nebo z přírody (ale to už vyjímečně, kvůli malé rychlosti mobilního internetu). Musíte si uvědomit, že je sice hezké získat klienty (a poměrně jednoduché), ale důležitější je si je udržet. Chlap k Vám nebude chodit roky když už viděl vše 1000x a ve stejné poloze ;)

Odpovědět