Cosmo

Odpovědět
Tezzy
Příspěvky: 8
Registrován: ned 19. dub 2020 9:42:28

Cosmo

Příspěvek od Tezzy »

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli může někdo poradit, popřípadě vysvětlit jak funguje Cosmo ?
Používám pro výplatu už nějakou dobu Skrill a bitcoiny wallet, jenže skrill mě vytáčí na poplatcích a taky na směnném kurzu, kolikrát příjdu i o 45 dolarů .
Proto uvažuji o cosmo ale vůbec nechápu rozdíl mezi online účtem a kartou. Jaké jsou pak poplatky kdybych si chtěla poslat peníze z cosmo na normální bankovní účet ? Nebo se spíš oplatí vybrat z bankomatu ? Poslat na paypal ?

Pokud někdo používá a poradí, budu vděčná. Hledala jsem v minulých tématech ale píšete spíš o paxum. :shock2 díky

Sally
Příspěvky: 217
Registrován: stř 26. pro 2012 22:05:24

Re: Cosmo

Příspěvek od Sally »

Cosmo funguje podobne ako ine e-penazenky. Ucet ma SAN cislo, ktore zadas na stranke, kde robis, a budu ti tam posielat peniaze. Cosmo si uctuje poplatok za prijem 3$ :angry2

Peniaze pridu na kartu, ale mozes si ich preposlat na sekundarny ucet a z tohto potom na svoj bankovy ucet. Ale poplatky neviem, nikdy som to nepouzila. Vyberam cez kartu. Kartu by podla mna bolo mozne aj prepojit na PayPal. Nemam to ale overene

Cosmo funguje spolahlivo, nevyhodou su celkom male limity. Napriklad max jednorazvy prijem na kartu je 6 000$, rocny max prijem je 80 000$ apod.

Na druhu stranu som nikdy nemala problem s nefunkcnou kartou, ako sa to obcas stava na Paxum

A na Skrill su ake poplatky? Mozes si preposlat USD zo Skrill uctu na svoj USD ucet, alebo musis menit cez ich kurz?

Tezzy
Příspěvky: 8
Registrován: ned 19. dub 2020 9:42:28

Re: Cosmo

Příspěvek od Tezzy »

Skrill pouzivam asi rok, sice je to fakt rychle za jeden den uz mam penize na bankovnim ucte, vedeni je zdarma ale ty poplatky. No coment. Platim 1% myslim pro Chaturbate, pak 4% za to ze penize prijdou v dolarech ale ja je vybiram v eurech. A jeste 8euro tusim za kazdy bankovni vyber. Ten poplatek 4% jsem nekolikrat resila s podporou, protoze ho uctujou i kdyz si to poslu na kartu kterou mam vedenou v dolarech. Takze mi sproste tenkrat nauctovali 4% dvakrat- z usd na eur a pak jeste eur na usd kartu. Mazec. Tedka si davam na eur kartu a platim jen jednou ty 4%. Da se u nich i nejak objednat a vybirat ze skrill karty ale opet s tim poplatkem. Samozrejme jeste dodam za jejich kurzy.

Jako je to asi blbost na rozdil od holek z jinych zemi co musi vsechno platit. Ale jde mi spis o princip. Na vetsich sumach uz to jde dost pocitit.
Na cosmo jsem napsala a odpovedeli hnedka na me otazky, maji poplatek za prevod na ucet 5$. Asi to teda risknu a objednam u nich kartu a budu vybirat . Driv nez me drbne ze skrillu.

Kdyby slo na vsech servech vybirat primo na paypal, myslim ze by si 99% holek oddychlo.

Jinak diky za odpoved T.

Odpovědět