Livechat bez freechatu
-
ariadne.sex
Livechat bez freechatu
Ráda bych věděla zda existuje nějaký solidní livechat, kde klienti platí hned, jak si začnou dopisovat s modelkou. Vím, že kdysi to bylo zcela běžné, klient se kasíroval hned,ale teď na nic takového nemohu narazit. NA freechatech to začíná být čímdál horší. Už mě vyčerpávají zákazníci, kteří dokáži obtěžovat pořád dokola větami - ukaž kozy, pak hned jdu na privát a td. Už je jich více než 90 procent. Díky za tip .)
Re: Livechat bez freechatu
Asi myslíš nude chaty. Většina německých chatů funguje na tomto principu. Z amerických ImLive,homecams, určitě i další. Mně nude chaty nikdy moc nevyhovovaly,tak se v tom až tak neorientuji. Myslím,že je to příliš pasívní a nejde vydělat tolik jako na free chatech i když je pravda,že těch žebráků bez peněz jsou mraky
-
ariadne.sex
Díky, mrknu na to .)
Jsem přesvědčená, že na těch free chatech se z větší části objevují jen prudiči a a burani, co by měli mít nick "ukaz kozyzadara" . Oni peníze mají, jenomže si radši dají tu praci vyprovokovat nějakou naivní modelku k akci v neprivátní sekci. Smůla je, že se jim to daří. Nebo se mi často stává, že si zapnou privátní show, ale to udělají těsně před vyvrcholením a stačí jim to. Nechci to vzdát, protože mi vyhovuje, že dělám z domova, ale už mě ty chaty zadara unavují.
Jsem přesvědčená, že na těch free chatech se z větší části objevují jen prudiči a a burani, co by měli mít nick "ukaz kozyzadara" . Oni peníze mají, jenomže si radši dají tu praci vyprovokovat nějakou naivní modelku k akci v neprivátní sekci. Smůla je, že se jim to daří. Nebo se mi často stává, že si zapnou privátní show, ale to udělají těsně před vyvrcholením a stačí jim to. Nechci to vzdát, protože mi vyhovuje, že dělám z domova, ale už mě ty chaty zadara unavují.
ahoj já ted zkouším na tom www.showlive.cz a docela dobrý, chvíli jsem na free a chvíli na nuda -střídám to
Paxum platby
ahoj holky ja potrebuju nutne poradit s Paxum.com, jsem se zaregistrovala ale nechapu, jak to bude probihat dal, chapu, ze mi tam preposlou muj vydelek, ale jak ty penize z tama dostanu? musim si to preposlat na svuj ucet v Cr nebo si mam od nich nechat poslat kartu? pise mi to ze rocni poplatek za kartu 44 usd...muzete mi prosim poradit co a jak? jsem z toho nejaka zmatena...dekuji moc za ochotu
Ahoj, kazde preposlanie ta bude stat 50$ a nieco si zauctuje aj tvoja CZ banka. Nechaj si poslat kartu a mozes vyberat z bankomatov (poplatok 2$ za vyber). Ma to aj tu vyhodu, ze nikto v CR nevidi kolko zarabas